طرز تهیه یک فیلم پرفروش در ایران

روش تهیه:
قبل از شروع- محمدرضا گلزار را در اتاق گریم خوب ورز می‌دهیم. کمی به ‌او پیاز می‌مالیم و می‌اندازیمش جلوی دوربین (در اینجا خانم‌ها و آقایان عزیز دقت داشته باشند که میزان پیاز مالیده شده باید به حدی باشد که اشک از چشمان گلزار جاری شود. او شکست عشقی خورده و علت این شکست و ضربه سنگین روحی به او خانواده دختر مورد علاقه او بوده است. اگر فرد مونثِ طرفدار گلزار که در حال تماشای فیلم است با گلزار احساس همذات پنداری پیدا کرد و با خودش گفت: آخی بمیرم، اگه من به جای دختره بودم خانوادم از خداشون هم بود! مشخص می‌شود که میزان پیاز مالیده شده بسیار خوب بوده و به مرحله بعد می‌رویم حدود 10 دقیقه می‌گذاریم تا گلزار با شعله ملایم جلوی دوربین حسابی جا بی‌افتد. سپس مهناز افشار را با مقدار متنابهی ناز و عشوه و کرشمه- درسته به محمدرضاگلزار اضافه می‌کنیم، شعله زیر گاز را زیاد می‌کنیم کمی نمک و فلفل می‌زنیم و این مغلمه را تا زمانی که ببننده دچار غش و ضعف شود هَم می‌زنیم. شعله زیر گاز را کم می‌کنیم و الناز شاکردوست را به آرامی اضافه می‌کنیم و در همین حال به هم زدن ادامه می‌دهیم تا الناز شاکردوست حسابی با مواد قبلی مخلوط شود. دیگر تقریباً آماده است. جهت تزئین می‌توانید از حسام نواب صفوی و حمید گودرزی بر حسب سلیقه استفاده کنید. نوش جان ‌تان!

/ 3 نظر / 5 بازدید
محمد

سلام عاليه خانم دستتون درد نكنه واقعا عالي بود، خيلي خنديدم به خصوص اون قسمتي كه الناز شاكردوست به غذا اضافه شد [نیشخند] مرسي

پریال

سلام عالیه عزیز ! خیلی فوق العاده مینویسی... [خنده] امیدوارم خدا دلتو شاد کنه مادر [چشمک] ممنون که خبرم کردی بیام بخونم لذت بردم[دست]

بهار

واقعا که به بهترین شکل ممکن فیلمای سینما رو توصیف کردی عزیزم خیلی باحال بود[قهقهه][قهقهه][قهقهه][نیشخند][نیشخند][نیشخند]